Japansk lifting i Roskilde nær Lejre og Høje Taastrup                                 

Pris 695,-

Jeg tilbyder japansk lifting i min skønhedsklinik i Roskilde nær Lejre og Høje Taastrup Kommune. Oplev en naturlig behandling med historiske proportioner. Jeg kombinerer et hav af forskellige metoder som ansigtsmasker, akupressur, zoneterapi og meget mere.

Jeg garanterer en afslappet og unik oplevelse. Forestil dig en dejlig varm briks, rolig musik, blide hænder og kun fokus på dig!

Hvad er japansk lifting?

Japansk lifting også kaldt “Ko-bi-do” er en holistisk tilgang til ansigtsløftning, der kombinerer ansigtsmasker, dybdegående ansigtsmassage, akupressur, bindevævsmassage, hovedbundsmassage og fodmassage/zoneterapi og specifikke teknikker for at forbedre blodcirkulationen, stimulere musklerne og lymfesystemet, samt afbalancere kroppens energi. Målet er at opnå en forbedret hudtone, mindske rynker og give en generel foryngelse af ansigtet.

Japansk Lifting kan også oversættes til “vejen til skønhed” og stammer helt tilbage fra Japan i det 15. århundrede. Denne behandlingsmetode var oprindeligt en unik praksis, forbeholdt den kejserlige familie, den japanske elite og geishaer.

Hvad er fordelene ved japansk lifting?

Metoden bidrager til afslapning, forbedrer blodcirkulationen, styrker ansigtsmusklerne, reducerer hævelse og poser under øjnene samt stimulerer den naturlige produktion af kollagen i kroppen. Dette resulterer i en sundere og mere strålende hud, samtidig med at regelmæssige behandlinger vil mindske tegn på ældning som rynker. Japansk Lifting kan også øge hudplejeprodukters effektivitet.

Hvad indeholder en japansk lifting behandling?

  • Afrensning med naturprodukter
  • Dybderensende Spirulina maske
  • Hovedbundsmassage
  • Japansk Lifting massage af ansigt, som er en kombination af et flow af afslappende bevægelser som stimulerer det parasympatiske nervesystem, akupressur på rynkepunkter, lymfedrænnage og bindevævsmassage, som hjælper til at lede affaldsstoffer ud af kroppen på den naturlige måde.
  • Saltstensmassage, som afgiver forskellige salte og mineraler, der er kendt for at have en helende og kølende effekt på huden.
  • Efter endt Japansk Lifting massage får du en let fodmassage mens du ligger med en fugtgivende maske.
  • Ved dybere linjer kan du med fordel mikse Japansk Lifting med Kosmetisk Akupunktur for at opnå et endnu mere effektivt resultat.

Se hele prislisten

Vigtig information før behandlingen

Før du kommer forbi til japansk lifting hos mig i Roskilde er det vigtigt at du sørger for at få renset huden med vand og får fjernet alt makeup. Øreringe og piercinger i ansigtet skal også gerne fjernes før behandlingen påbegyndes.

Efter behandlingen

Jeg anbefaler at du drikker rigeligt med vand efter behandlingen, da mange kan opleve følelsen af at være dehydreret. Dette skyldes, at kroppen sætter gang i en udrensningsproces.

Du kan også opleve træthed, søvnforstyrrelse, kuldskær og andre bivirkninger kort efter behandlingen. Dette kan dog variere meget fra person til person. Det afhænger meget af hvor belastet kroppen er efter behandlingen.

Book en tid til japansk lifting i Roskilde i dag

Kunne du tænke dig et naturligt japansk ansigtsløft? Så book en tid i dag. Du kan også ringe til mig på 42407501 eller skrive til info@llwellness.dk for at bestille tid eller høre nærmere om behandlingen. Du er altid velkommen i min skønhedsklinik i Roskilde nær Lejre og Høje Taastrup Kommune.