Øreakupunktur
Med øreakupunktur kan du opnå flere fordele. Øreakupunkturen kan stå alene som behandling, men kan også bruges som supplement til Zoneterapien, hvor det forstærker den behandling du får. 
Øreakupunkturen har vist sig særlig effektiv mod rygetrang, smertelindring og allergi.
 450,-
Fod akupunktur
Fodakupunktur foregår selvfølgelig på fødder og tæer. Det er en meget effektiv behandling af alle ubalancer!
Et udgangspunkt for ubalance i kroppen er kommunikationen.
Det er kommunikationen mellem cellerne der aktiveres og forbedres her med specielle punkter på fødderne.
Ved hjælp af ganske få punkter kan man genskabe balancen i kroppens/cellernes kommunikationsmiljø, så den healer hurtigere og bedre.

 450,-

NADA

NADA kan anvendes i akutte situationer til lindring af symptomer som eksempelvis angst, uro, forstyrret søvn, frustration, vrede, abstinenser, depressive symptomer, nedsat koncentrationsevne og manglende fokus samt tilstande udløst af stress.

NADA's primære formål er at styrke dine egne ressourcer via et struktureret og længerevarende forløb, så tilbagefald forebygges og den samlede indsats styrkes. 

NADA-behandling er en recovery metode, som kan bruges ved alle typer af misbrug, stress og psykiatriske symptomer. NADA-metoden har især tre virkninger: 

1.

NADA-metoden behandler eller lindrer en række symptomer som f.eks. abstinenssymptomer, angst, stoftrang, søvnbesvær, fysisk og psykisk uro, aggressiv adfærd, stress, hyperaktivitet og koncentrationsbesvær.

2.

NADA fremmer recovery og er et vigtigt supplement til terapi og personlig udvikling. Den fremmer indlæring og forebygger tilbagefald. Metoden virker bedst i samspil med et behandlingsprogram.

3.

NADA afbalancerer og styrker organismen.

NADA-metoden består af fem akupunkturpunkter i øret, som stimuleres af sterile engangsnåle i 45 minutter mens du ligger ned og slapper af.​

 450,-

Se hele prislisten