Stjernetegn: Tvilling

Jeg er født nysgerrig

Som ung arbejde jeg i showbranchen, hvor jeg lagde makeup hver dag. Derfor tog jeg uddannelsen som Kosmetolog i 1992 for at vide mere om hud og makeup. Men min nysgerrighed stoppede ikke der. Senere tog jeg uddannelsen som folkeskolelærer i 2005, fordi jeg ville gøre en forskel for de børn, som bare syntes, at det bare var for kedeligt at gå i skole. Med bl.a. liniefag i musik og idræt, var der selvfølgelig musik, sang og dans på skemaet. Det var lige ned i min gamle boldgade. Jeg arbejdede 6 år som lærer, og havde en masse gode udviklende oplevelser med børnene, men var desværre nede med stress et par gange. I 2010 besluttede jeg derfor, at blive selvstændig kosmetolog og startede LL Wellness & BeautyCenter.

Mit speciale er hårfjerning med Sugaring metoden. Jeg blev vild med Sugaring, da jeg en dag så det i Go' morgen Danmark. Det skulle jeg bare have et kursus i. Desværre var der ingen som tilbød kurser i Brazilian/Intim hårfjerning, til hverken mænd eller kvinder, så jeg tog derfor til Tyskland for at få intim kurser til begge køn.

Jeg udfører derfor intim hårfjerning med Sugaring til både mænd og kvinder her i Roskilde. Hertil kommer permanent hårfjerning med Enzymer.

Udover at have min klinik er jeg leverandør og distributør til klinikker af Sugaring og enzymprodukter til permanent hårfjerning i Norden. Jeg tilbyder derfor kurser og produkter til klinikker i Danmark, Norge og Sverige.

Overvejer du at starte op som selvstændig?

Se mere her: www.elkadife-nordic.dk

Som den nysgerrige person har jeg også andre uddannelser og kurser:

  • Zoneterapeut
  • Akupunktør
  • Negleteknikker
  • Kosmetisk Tatovør til permanent makeup

Som Kosmetisk Tatovør har jeg taget de lovmæssige fag- og hygiejne kurser, så du er i trygge hænder hos mig.

Fritid

I min fritid er jeg Formand for Roskilde Tangoforening. Derudover spiller jeg golf og danser - samt underviser i Argentinsk Tango.

Dig

Jeg glæder mig til at møde dig, og til at byde dig velkommen i klinikken.

Mit mål er:

At give dig en god oplevelse.