Sugaring i Roskilde nær Lejre og Høje Taastrup

Hvis du ønsker en naturlig og mild hårfjerning, så er du kommet til det rette sted.

Jeg tilbyder Sugaring i Roskilde nær Lejre og Høje Taastrup Kommune til både kvinder og mænd, som er en meget populær og effektiv måde at fjerne uønsket hårvækst på.

Du undgår blandt andet røde knopper samtidig med, at du minimerer risikoen for at få indgroede hår som følge af behandlingen.

Sugaring og Intim hårfjerning

Intim hårfjerning / Brazilian Sugaring er den mildeste form for intim hårfjerning. Så hvis du ikke har prøvet en Brazilian hårfjerning med før, vil jeg anbefale, at du prøver Brazilian Sugaring metoden først.

Jeg har specifik erfaring i intim hårfjerning med sugaring, også kaldet Brasiliansk, Brazilian og Hollywood, til både mænd og kvinder.

Efter din brazilian sugaring-behandling vil du være blød, glat og hårfri i 3 uger, og behandlingen er både hurtigere og mindre smertefuld end ved andre hårfjerningsmetoder, så når du er færdig, vil du sige ”nåh, det var da ikke så slemt”.

Sugaring og Permanent hårfjerning med enzymer

Hvis du gerne vil opnå at blive permanent hårfri, kan du få tilføjet enzymer efter din sugaring behandling. Enzymerne nedbryder hårvækstcellerne gradvist, og du vil på den måde på sigt kunne opnå en permanent hårreduktion.

Spørg ind til behandlingen, når du besøger min klinik for professionel sugaring i Roskilde.

Spørgsmål og svar omkring sugaring

Nedenfor kan du finde svar på nogle af de mest hyppigt stillede spørgsmål omkring sugaring.

Hvad er Sugaring?

Sugaring er en 100 % naturlig hårfjerningsmetode, der er utrolig mild.

Det er blandt andet den mildeste hårfjerningsmetode til både ansigt og intimområdet, og du kan således undgå både irritation og røde knopper efter behandlingen, ligesom risikoen for indgroede hår ligeledes mindskes.

Hvad er Sugaring lavet af?

Sugaring består udelukkende af sukker, vand og citrus, og det er en langt mere skånsom hårfjerningsmetode end andre metoder til hårfjerning.

Det er den mildeste hårfjerning på markedet, og derfor er det for mange også blevet et foretrukket valg, når de skal vælge hårfjerningsmetode.

Hvor på kroppen kan man få Sugaring?

Sugaring kan udføres på hele kroppen, herunder også i intimområdet og i ansigtet.

Hvor lang tid holder en Sugaring behandling?

En behandling med sugaring i Roskilde i min klinik kan som regel holde i 3-4 uger, og hårene stikker ikke, når de vokser ud igen.

Du vil i stedet for opnå en meget glat og blød hud med denne hårfjerningsmetode.

Hvem kan få Sugaring?

Alle, som ønsker at få fjernet generende eller uønsket hårvækst, kan få foretaget en sugaring-behandling. Det gælder både kvinder og mænd.

Hvornår kan du få Sugaring?

Du kan få foretaget en sugaring-behandling, når dine hår er minimum 4 - 5 mm. Det gælder ca. én gang om måneden på krop, kinder og bryn samt hver 14. dag ved hårfjerning på hage eller overlæbe.

Hvad er forskellen på Sugaring og voks?

Forskellen på sugaring og en voksbehandling er, udover temperaturen, at sukkeret bliver smurt på det pågældende sted modsat hårenes groretning, og hårene bliver revet af med deres groretning.

Resultatet er, at hele håret kommer ud med rod, og derfor går der længere tid, før håret kommer igen.

Når hårene kommer igen, er hårvæksten blevet mindre på grund af hårvækstfaserne, og hårene er samtidig også blevet finere og blødere.

​Ved en almindelig voksbehandling bliver hårene trukket af modsat hårenes groretning, og derfor har hårene en tendens til at knække. Resultatet er hermed, at hårene kommer tilbage igen hurtigere, og at de stikker, når de vokser ud.

Hvor varmt er Sugaring?

Sukkeret bliver kun varmet op til ca. 32 grader, som er temperaturen på din hud. Det betyder, at du hverken vil mærke, at det bliver for varmt eller for koldt under behandlingen.

Hvor varmt er voks?

Ved stripvoksbehandlinger er temperaturen som regel oppe på mellem 50 og 80 grader, og derfor er der en risiko for forbrænding samt irriteret, rød og hævet hud, røde knopper og til slut indgroede hår.

Kontakt mig for at høre nærmere eller bestil en tid til Sugaring i Roskilde

Kan man få indgroet hår af Sugaring?

Nej, chancen for at få indgroet hår med Sugaring er minimal i forhold til voks. 

Hvad skal man gøre for at undgå indgroet hår?

Få fjernet hår med Sugaring metoden. Lav en peeling eller scrub af huden minimum 1 gang om ugen.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 42407501 eller via mail info@llwellness.dk, hvis du har nogle spørgsmål om Sugaring, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om denne milde og effektive hårfjerningsmetode.

Kunne du tænke dig at booke en tid til Sugaring i Roskilde, kan du enten ringe til mig, eller du kan booke din tid online.

Se hele prislisten