BRAZILIAN MED SUGARING METODEN

Sugaring er den mest hurtige, effektive og skånsomme metode, til intim hårfjerning / brasiliansk / brazilian / hollywood.

Sukkeret bliver påført modsat hårets groretning, og trukket af med hårets groretning så de ikke knækker. Sukkeret har en temperatur på 32 grader, som er den samme temperatur som din hudoverflade. Derfor vil den hverken føles for kold eller for varm. 

Da hårene bliver trukket ud med sugaring i hårets groretning forbliver hårene væk i længere tid (3 - 5 uger) end ved en almindelig voksbehandling. Du kan læse mere om sugaring her.​

HVOR OFTE SKAL MAN HAVE FJERNET HÅR I INTIMOMRÅDET?

Hver 4. uge

GØR DET ONDT AT FÅ FJERNET HÅRENE?

Ja, første gang kan det gøre lidt ondt, men det er til at holde ud. De fleste siger "nåh, var det ikke værre" eller "det gjorde slet ikke så ondt, som jeg regnede med.

Og et løfte herfra: Anden gang er smerten reduceret med 50%

KAN MAN TAGE SMERTESTILLENDE FØR EN HÅRFJERNING?

Ja, hvis du frygter smerten første gang, så kan man tage 2 panodiler og/eller bruge Emla creme en time før behandling.

(Men det er som regel kun noget, jeg siger til mænd :))

BOOK EN TID ONLINE TIL BRAZILIAN

Du kan med fordel booke en tid online til en Brazilian /  intim hårfjerning med sugaring hos mig. Jeg har 14 års erfaring i intim hårfjerning også kaldet Brasiliansk / Brazilian / Hollywood. Jeg underviser også andre kosmetologer i behandlingen, så du kan trygt komme hos mig. Og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til denne eller en af de andre behandlinger.

PS! KAN HÅRENE FJERNES PERMANENT?

Ja, du kan få tilføjet enzymer efter hårfjerningen, som er en smertefri behandling. Enzymerne vil nedbryde dine hårvækstceller over en periode på 24-36 gange. Spørg næste gang du kommer til behandling. Se mere her

Se hele prislisten