Sugaring

LL Wellness & BeautyCenter

 

PRØV SUGARING 

- du vil ikke fortryde

SUGARING


Jeg har arbejdet og undervist i Sugaring i 10 år. Sugaring er den mildeste form for hårfjerning på markedet. så du kan trygt komme og få din Sugaring behandling her. Jeg har specifik erfaring i Brasiliansk til både mænd og kvinder. Efter din Sugaring behandling kan du få tilføjet Enzymer, så du bliver permanent hårfri.

Med Sugaring bliver din hud hårfri, blød og glat i 3 - 4 uger, og hårene stikker ikke, når de kommer ud igen. Du får ingen røde knopper, og bliver hverken rød eller hævet.

Sugaring er 100 % naturlig.

Sugaring består kun af sukker, vand og citrus, og er langt mere skånsom end andre hårfjerningsmetoder. Du får ikke allergiske symptomer af denne form for hårfjerning. Sukkeret bliver kun varmet op til ca. 32 grader, som er temperaturen på din hud, så du vil hverken mærke den for varm eller for kold.

Sugaring fjerner hårene i hårets groretning, modsat alle andre hårfjerningsmetoder. Ved at fjerne håret i groretningen, får man rykket hårroden med ud, uden at håret knækker, og derfor holder hårfjerningen længere tid før håret kommer igen. Det nye hår vil være blødt og finere.

 

VIGTIGT!

Hvis du skal have lavet en Brasiliansk / Hollywood hårfjerning, og du har, eller har mistanke til en kønssygdom, kan jeg ikke behandle dig


SUGARING FOR ALLE - her kan du få

Sugaring for mænd

Sugaring for kvinder

Sugaring KursusFIND MIG


LL Wellness & BeautyCenter/

Roskilde Skønhedsklinik

Skomagergade 26

4000 Roskilde

Tlf. 42407501

Info@llwellness.dk

CVR 14148787


Parkering på Smeltz Plads
ÅBNINGSTIDER


Mandag        Lukket

Tirsdag   10 - 17.30

Onsdag   10 - 17.30

Torsdag   10 - 17.30

Fredag    10 - 16.00

Lørdag    10 - 14.00

LL Wellness & BeautyCenter


Povered by LL Wellness & BeautyCenter

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend